sâmbătă, 5 februarie 2011

*USL: Boc face spume la Bas

…si iata ca avem si o opozitie unita cu certificat de nastere si chiar buletin de identitate. Se numeste in acte (“neinspirat” zic eu) Uniunea Social-Liberala – prscurtat USL. Daca i-ar fi spus USLA , cu precizarea ca A vine de la Antibasism si – de ce nu – chiar de la Antiterorism (teroristii fiind cosasii imputitelor capetenii de banditi Boc si Bas), cred ca ciocul Bocului ar fi fost ceva mai mic, chiar daca se afla inca pentru o vreme (nici nu stie el cat de; sau poate?...) la putere (era sa zic putoare).

De ce “neinspirat”:

-Alianta, oricum ai rasuci cuvantul, e alianta si nici asocierea asocierii nu poate fi incriminata de melange dar uniunea, unirea  in circumvolutiunile intestinale in care se prepara bocul (adica stropul ce murdareste chilotul - chilotul, nu pilotul - cand basul se cheama ca e deranjat de la stomac), se poate malaxa si - data pe gura, poahhh! – poate sa-mproaste si sa aiureasca multa lume.

-Social-Liberala sa zicem ca sugereaza nu o aceeas umbrela cu doua jumatati colorate diferit ci – poate – un cort cu dublu invelis menit a proteja eficient atat poporul pe care PDLeprele l-au furat de Romania, cat si Romania pe care aceleas PDLepre – prin hotie - si-au adjudecat-o.

Social insa – sonor – nu e departe de social-ism (vai! ce urat!) iar isma liberala, amestecata cu cealalta in aceleasi circumvolutiuni si borate de acelas Boc pot spori putoarea data de aceeasi digerare (altfel imbecila, in ciuda – sau poate tocmai din acest motiv - circumvolutiunilor bogate dar intestinale) bocbasiana.

Cred ca pentru poporul asta simplu si netot trebuia gandit mai mult la denumire, tocmai pentru a fi mai simplu pentru el si complicat de mistificat pentru Bas si Boc.

Iata de ce Unirea Opozitiei, pe care am dorit-o, asteptat-o, o felicit si ii urez un SUCCES cat mai grabnic, as fi vrut sa se numeasca ALIANTA ANTI………… basescu / totalitara / dictatoriala / etc.

As fi vrut atunci sa-l vad pe Boc facand spume la Bas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu