miercuri, 23 februarie 2011

*Postare cu afumaturi

Sex-Gate

Cioara vopsita – pe numele ei de centurista: Gabitza – crede ca alterarea e o modalitate de purificare si se da ingeras cand, de fapt, este o boarfa alterata.

Mergand pe ideea ca branzica ei imputita ar pute(a) deveni marca inregistrata pe la unele primarii porcotalii si – culme – pe la actualul Minister al Afacerilor Externe al Romaniei, rara avis (ce si-a initiat experienta sexuala cu subtireii de Plescoi) pronunta “sex-gate” prezumand ca presedintele PSD ar fi cand nebunul regelui, cand  regele insusi, uitand ca insasi poarta genitala ce ii defineste sexul ei aviar tine scandalul basedential de peste sase ani de zile (si nopti), scandal in care Palatul Regal de la Cotroceni a ajuns Hogeacul de la Cotarceni.

Personal, cred ca numai napalmul ar mai putea igieniza locurile in care javrele ordinare oranjulii au instaurat dezmatul.

Deci: Arza-i-ar focul!





"...pe copii mei!"...fi-miu l-a taiat
Domnilor Voicu si Paun

Va inteleg si va accept protestul dumneavoastra in parlamentul Romaniei fata de cum sunt prezentati tiganii in media.

As vrea sa fie clar ca eu nu stiu o boaba tiganeste si chiar daca as sti nu ma puteti obliga chiar daca – sa zicem – ati incerca cu “argumentele” Mondialului, sa folosesc aceasta limba. Fac aceasta precizare ca sa intelegeti ca nu ma puteti obliga nici in vorba si nici in scris sa spun romano sau rom.

Din cate stiu, limba tiganeasca este o limba vorbita si nu scrisa, asa ca si dublarea anumitor consoane sau vocale nu stiu si nici nu ma intereseaza de unde vine.

Ceea ce as vrea sa va spun e ca nu cunosc nici un animal (inclusiv omul) care – la o adica – sa nu-si apere puiul, cu atat mai putin unul care sa faca din propriu-i puradel obiect de atac sau aparare (arma), in afara de tigan. Ca isi folosesc odraslele ca scut nu mai e un secret militar pe nicaieri, pe unde au ajuns tiganii pe Glob, dar nu cred ca sunt singurul care am vazut tiganci lovindu-si adversarul (din propria etnie sau nu) cu boracul infasat.

Cand si cum veti face domnilor – fiindca eu cred ca asta urmariti si dumneavoastra – ca aceasta modalitate clinica de actiune sa nu mai fie decat comportament individual si nu al unei minoritati etnice?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu