sâmbătă, 25 iunie 2011

*Ude mereu

Adunate la Targu Mures, pe centura judetelor Harghita si Covasna, curvele - ude mereu de douazeci de ani incoace - au pus de o adunare sindicala sa vada daca e cazul sa fie mai putin ude dar mult mai cinstite si – in loc de „Muie! V-am zis!” - sa paraseasca promiscuitatea perversiunii alaturi de chioru-mputit si sa incerce s-o friga - in trei dar normal – cu social-liberalii. 

Uscate de programul austerizat impus de apucat si invatate la suzeta stearpa a imputitului, majoritatea tarfelor ude mereu decis- au ca-s’ batrane, ca uscaciunea si frecatu-n trei le-ar face „buba”, ca de un an jumate si mai bine au intrat la menopauza (nu le mai vine), ca-s’ ude mereu numai subliguale si peste: in stanga si indreapta laringelui, la amigdale. 

Au fost - totusi putine – ude mereu, satule de apetitul de neam prost al imputitului mojic si derbedeu – decise - ce-au votat „mai bine lipsa decat muie, muie...”. 

Dar..., deh...,la „ude mereu” (ca-i sus sau jos) in sindicat, majoritatea hotaraste – odata luata-n mana – unde e cazul de bagat.      Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu