duminică, 30 ianuarie 2011

*Scrisoare deschisa catre nimicul ajuns presedinte

Bai Domnule Presedinte

Ma numesc…
Are vreun rost? Oricum sunt un nimeni. Nici nu s-ar putea altfel, avand in vedere ca oricum, azi mai mult ca ieri si – cu siguranta – cu infinit mai mult decat acum un an, ma pierd in gloata ce nici portocale pentru porci n-a mancat si nici de borhot portocaliu pe aparatul digestiv - de la herpesi la hemoroizi - nu e manjit.

In tara paradoxurilor, in care (1) nimeni sufera din cauza (2) nimicului, fiindca nimicul ajuns-a (3) cineva, sa vreau sa-ti spun cine sunt ar insemna sa fiu eu insumi un (n) paradox.

Sarim – deci – peste nume! …Sau - daca te chinuie engleza de Sulaina Cenal – poti sa imi spui Mister Noubodi…

Ma adresez imperativ Nimicniciei tale - ajunsa cineva si nu oricine, ci capetenia nimicurilor ce guverneaza astazi tara – cerandu-va (la toti - stai linistit, “nu mieriti” politete) sa va lasati mostre de ADN inregistrare-ntr-o banca anatomo(…si zoo, dar sa spuneti unde…)… pentru situatia (din ce in ce mai plauzibila) in care toti nimenii din strada vor patrunde peste nimicuri ca tine (si mai mici - nimici, nimici) in palate si avand seama in nebagare, or sa va calce (inca un paradox, desigur; cum o sa calce nimeni pe nimic?) - pan' la desfigurare - in picioare.

P.S. Sunt Mister Noubodi, incognito.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu