marți, 10 mai 2011

*E-mail pt. Emilica

Gazda blogului meu nu ma mai suporta. Imi refuza postarea daca pun eticheta consacrata sau daca fac referire la adresa de e-mail a Motzimii Sale, asa ca am fost nevoit sa schimb formatul.
Va redau fondul: 
  
Domnule mot de bas de javra ordinara.


Daca tot v-ati asumat functia de posta care mananca dovleac (desigur, porcesc de porcotaliu) redigerat, va rog sa-i transmiteti celui ce face posibila levitatia Motimii Voastre, urmatoarele:

    • Basimea Sa, prin reducerea dreptului  cetateanului (ce l-a ales pentru prosperitatea mincinos promisa lui – in timpul campaniei electorale - si nu pentru pauperitatea la care s-a ajuns), la siguranta individuala si colectiva, la munca, la sanatate, la educatie, s.a., concomitent cu marirea taxelor (menite – cu siguranta - sa-l extermine), cat si faptul ca – in dorinta de a-i lasa pe haidamacii porcotalii sa fure tot, pana la ultima frimitura si picatura ce or sa vina, ca din ce a fost la-nscaunare n-a mai ramas nimic - se-agata de putere (cum insusi spune: "impotriva multora" - a celor multi) , dovedeste ca modul de guvernare actual al basedintelui (prin Motimea Voastra) este unul Fascist.
    • Facand trimitere la incriminarea sa de “bolsevism” impotriva unui marcant membru al PSD, vreau sa-l trimit pe basedinte (nu, nu va speriati) la cartea de istorie sa afle (fiindca sunt convins ca n-are ce si de unde sa-si aminteasca) ca in timpul celui de al doilea razboi mondial, occidentul democrat a starpit fascismul, aliindu-se cu bolsevismul sovietic. Impotriva basismului, alianta antifascista actuala si autohtona se numeste USL.
    • Spuneti-i  ca are totusi alternative: 1) Demisia; 2) Dedisia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu