miercuri, 30 martie 2011

*PDL – partid fascist

Ajuns la putere cu promisiuni de exrema stanga – comunista - (lupta impotriva celor cu venituri “nesimtite” licite sau ilicite) puterea Baso-Hunoro-Pambucciano-Oprista s-a dat in fapt cu actiuni prezidentiale, guvernamentale si quasimajoritar-parlamentare de extrema dreapta – fasciste – (iesirea din criza prin curbe de sacrificiu pe seama acelei populatii ce nu detine alt capital decat propria forta de munca, mai multa sau mai putina, in functie de varsta fiecarui individ si deci de uzura fiecaruia).

Fascism pur. Poate ar fi fost mai bun in combinatie cu nationalismul – nazism; macar nu ne tradau Honvezilor si Yankeilor.

Nimic nu e etern.
Eternitatea in asta lume o poate crede omul din cand in cand (la o betie), destul de des (cand ii e trezia din cand in cand) si “for ever” (chiar daca nu mai bea, cand creerul i-a fost mucilaginat - de-amestecul cu spirtul - iremadiabil).

Cei din urma (cei “forever”), marcati si de o proasta educatie si incultura, uita - daca au stiut vreodata – cum au sfarsit mai marii sau mai micii dictatori, conducatori ai unor guvernari - de stanga sau de dreapta – extremiste.
Viitorul lor pe aceasta lume nu poate fi decat executia pentru genocid si inalta tradare iar de eternitate vor avea parte abea “dupa”, in zmoala fierbinte.
  

4 comentarii:

  1. Eu cred ca ne strofocam degeaba sa depistam o "culoare politica" la PDLpre... Crima, mai organizata sau mai haotica, nu are culoare politica. Din ce au facut pana acum (lasand deoparte propaganda) eu nu pot sa vad decat o adunatura de ipochimeni a caror UNICA preocupare este parvenirea, bunastarea personala. Fac ORICE pentru asta si aici se termina tot. Restu' e prosteala. Repet ce am scris si intr-un comentariu pentru Theodora: 5000E, de exemplu, sunt "de dreapta" sau "de stanga", daca ii smulg unuia banii din mana punandu-i cutitul la gat (ca asta fac astia, cu "mascatii" lor - singura institutie care tine ROMania sub control, de fapt si de drept) sunt "comunist", "fascist" sau talhar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Drada Vlad,
    Fascismul, comunismul, nazismul, sunt comportamente politice consacrate, eu nefacand altceva decat sa calific prin comparatie. S-ar putea sa ai dreptate si sa nu fie vorba decat de Basism ca despre Franchism, Musolinism, Hitlerism, Stalinism,Hortysm, Carlism, Ceausism si nu mai stiu ce alte isme ale unor indivizi cu care o majoritate idioata s-a hotarat la un momentdat sa se drogheze.
    Chestia cu "dreapta" sau "stanga" vine din istoria doctrinelor si daca vrei cand vorbesti sa stii ce vorbesti e bine sa cunosti macar istoria conceptului ce defineste cuvantul respectiv. De cuvinte avem nevoie pentru a comunica. Daca ne aflam azi unde ne aflam e pentru ca ii lasam pe indivizi ca Basescu & co. sa ne balaceasca creierele in loc sa mergem la slova scrisa consacrata.
    De pilda, cauta de vezi ce este o corespondenta univoca fata de una biunivoca. Ai sa intelegi dece un talhar poate sa nu fie comunist sau fascist, desi comunistul sau/si fascistul vor fi intotdeauna pentru omul liber, talhari si vei mai intelege ca sensul univoc al determinarii de mai sus nu este un paradox.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi, populatia s-a indragostit de acest regim al lui Ciomu-taieri.
    Partidul circumcizator castiga in ultimele luni tot ce s-a organizat alegeri pe plan local.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Plano10
    E usor sa mobilizezi un intreg aparat de stat si fonduri pe cate o singura localitate dar tara asta nu are o singura localitate iar alegerile generale, ca sunt pentru administratiile locale, pentru parlamentare sau prezidentiale, au loc simultan in toate localitatile acestei tari.
    Ecercitiul lor ici-colo e menit sa creeze senzatia de invincibilitate pentru cei ce nu prea au timp sa gandeasca, e menit sa descurajeze si sa demobilizeze electoratul de la intentia de a vota, de a-l face sa creada ca votul lui nu mai conteaza si este o chestie care prinde la lasi si la nesimtiti. Raul si chiar rautatea vin din prostie care vine din lene care vine din nesimtire. Se zice ca "Daca prostia ar durea ar fi numai vaiete pe pamant". Uitandu-ma cum reactioneaza cei pe care il dor matele de foame conchid ca pe roman inca nu-l doare foamea.

    RăspundețiȘtergere