duminică, 27 februarie 2011

*Tot un drac

Chiar nu m-a interesat cine va castiga sefia bozgorilor nonguvernamentali de la guvernare. Sunt toti unul si acelas drac.

Era nevoie de schimbare acolo, la varful lor, pentru a-i prosti tot pe ai lor dar, daca nu vor schimba macazul urgent, au facut-o degeaba.

Au ajuns in nevoia de a cosmetiza UDMR-ul datorita mocirlirii - alaturi de PDL - ce a urmat tradarii intelegerii social-liberale de la momentul Iohannis.

Sunt sigur ca USL, chiar daca zice ca i-a iertat, nu-i uita. Crin Antonescu a spos-o: acum si repede sau deloc.

E clar ca, daca nu se modifica pragul electoral, in urmatoarea legislatura bozgorii nu vor mai avea in parlament decat cu un reprezentant. Unul singur.

Bozgorii au de ales acum daca sa ramana la guvernare si sa forteze modificarea pragului electoral sau sa paraseasca puterea asta, care oricum e expirata inainte de termenul de garantie, pentru a forma una noua in care nu s-ar pune problema alegerilor anticipate ci doar suspentarea basedintelui Traian cel Javra Ordinara si in cadrul careia sa mai poata repara cate ceva din ceea ce politica sinucigasa in slujba derbedeului de la Cotarceni a naruit.

Alternativele pentru UDMR, la ce-l asteapta, sunt aparent egale.

Doar aparent, fiindca, alaturi de basila, se va ineca fara sa-i puna nimeni mana-n cap. Se va duce la fund numai cu ce-I atarna de picioare, cu singurul avantaj ca o va face fara sa se zbata.

Alaturi de USL, chiar daca si-a scos bocancii, absolut democratic va putea sa dea si din maini si din picioare si – cu toate ca va lua din cand in cand castane si palme-n cap – chiar s-ar putea sa scape cu viata.

Dar cred ca deja au ales. Ramane sa vedem ce i-a pasat sub palarie, bellitu' lui kelemenitu'. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu